MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Pod och glass – två viktiga saker

2 kommentarer

Nu när sommaren verkligen är här så finns det få saker som är så viktiga som att lyssna på olika poddar och att äta glass. Pod, glass, pod, glass, pod, glass, pod, glass, pod, glass, pod, glass, pod, glass,…. ja ni förstår. Själv har jag två favoritpoddar. Haket och Kom In-podden. Båda två är mycket bra. Den ena har lite intro bättre än den andra. Den första har i sitt senaste avsnitt en av mina stora idoler, inredningsbloggaren Frida Ramstedt –trendenser.se som gäst. Det ska ni lyssna på.

haket

 

När det kommer till glass så tycker jag att man med fördel ska hålla ögonen öppna för var Glasshojen håller till för stunden. Det är ungefär som glassbilen bara oändligt mycket bättre. Du slipper den hemska trudilutten, då får glass utan konstiga tillsatser. Bara kravodlat och ekologiskt. Dessutom på cykel. Genialiskt!

10371973_10151837707542168_1665864041784854072_n

 

Mannen i kepsen heter Pierre. När han inte gör världens godaste glass jobbar han som arkitekt. Bilden är Pernilla Åsbergs.

 

/m

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Pod och glass – två viktiga saker

  1. Vilket roligt tips om glasshojen! Måste jag kolla in 🙂

    Gilla

  2. Kul att du tycker om vår pod. Synd att du ogillar vår jingel! Det är en superduktig sångerska som både plinkar på gitarren, sjunger och visslar. Vi älskar den!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.