MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Skram Furniture och lite konstiga krukor

Lämna en kommentar

Dunderbästa Skram Furniture har gjort det igen. De har uppdaterat sin V5 Rocker till en V5 Rocker Timber. Ett strålande resultat! Eller vad tycker ni? Jag hade gärna gungat i den här skönheten framför brasan en kulen höstkväll.

Skram-erwo_side-view Skram-wwrwo_front_side-view

Kan utfärda en varning. Det finns onödigt mycket snygga saker på deras hemsida. Tiden rinner lätt iväg en aning. Bara så ni vet.

 

Och på tal om just varningar. Här kommer en till. Varning för konstiga krukor!

slider_525x525_01

Via en av mina favoritbloggar, Money Clothes & Shoes hittade jag den här galna idén. Jag håller med Alexander och Lukas, det är så knäppt att jag gillar det. Ju äldre du är desto större blir krukan. Tyska My Facepot är det som tillverkar och det är busenkelt att beställa. Barnen kan bli lite lagom, själv kommer jag att få en kruka stor som U-137.

slider_525x525_03 slider_525x525_05

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.