MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

LK Hjelle & Fjordfiesta

Lämna en kommentar

Jag vet att det kanske låter lite nördigt men jag har finbesök i huset. Ni tänker genast att jag har någon högadlig herre eller rent utav Hans Majestät på besök. Bättre upp. Jag har Andreas Engesvik och Hans Brattrud vid soffan! Nästan i alla fall. Jag har deras möbler här och lyckan är total!

Martinreda-Scandinett-1

Detta är alltså Hans Brattruds Scandia Nett för Fjordfiesta. Fulländad! Om inte mina bilder räcker och man vill veta mer om den ska man utan tvekan vända sig till möbelexperten Elizabeth Brännström Jacobsson på Dette Form & Fast. Hon är bäst på så många sätt.

Martinreda-Scandianett-2

Martinreda-Scandianett-3

Martinreda-Scandianett-4

Andreas Engesviks hyllade och prisade pall Sol Stool för LK Hjelle är en helt annan typ av möbel. Även den fulländad i formen men med ett mycket lekfullare och busigare intryck. Barnsligt rolig. Jag gillar den skarpt!

Martinreda-Solstool-1

Martinreda-Solstool-2

Martinreda-Solstool-3

Med möbler i den här kvalitén så tycker jag att vi kan fira 17:e maj varje dag. Heja Norge!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.