MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Studentpresent

Lämna en kommentar

Vad ska du köpa i studentpresent? Det är onekligen dags att börja tänka på det nu. Dessutom är du  ju trots allt nära vän, släkt eller granne med studenten. Så något fint måste det vara. För att det inte ska bli fel så ska jag ge ett tips. Många av er har nämligen tänkt att köra the easy way out och bege er till den lokala glasaffären och köpa en prydnadssak från något anrikt svenskt företag. En 8 cm hög glasklump med en blästrad älg, varg, rapphöna eller något annat passande djur. En säl kanske?

01 (1)

Gör inte det. Även om nu den specifika studenten älskar sälar så lär den hamna längst in, längst bak och längst ner i garderoben så snart alla gästerna gått hem från studentfesten.

Som tur är har den israeliske designern Amit Sturlesi konstruerat räddningen för alla nervösa mostrar, grannar och kompisar om man nu tvunget vill ge bort något med djurtema. Geometric Animal Lights heter serien. Fantastisk! Jag skulle lätt kunna tänka mig att ta studenten igen om jag fick en sån här.

Martinreda-studentpresent-1

Martinreda-studentpresent-3

Martinreda-studentpresent-2

Snygg design i snyggt ledljus på snygg betong! Med den här i fint omslagspapper kan man verkligen sjunga om studentens lyckliga dar!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.