MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Varför bloggkärlek?

9 kommentarer

Därför.

Det borde räcka med det argumentet. Jag är tämligen van vid den typen av diskussioner men jag lovar att utveckla det en aning mer. Bra för er och bra för mig. Hade sett så väldigt dumt ut med ett så kort inlägg när jag varit på bloggträff hela den gångna helgen.

Sveriges största inredningsbloggare Trendenser hade styrt upp ett event utöver det vanliga på nyrenoverade Scandic Rubinen i Göteborg. Allt fanns och inget saknades. Förträffligt och fullkomligt! Perfektion in i minsta detalj. Det vara bara en nackdel. Eller två om man ska vara petig, men den sista, att Oddbirds saltkar klingade som om någon ville hålla tal under hela middagen är en petitess i jämförelse med hur nervös och starstruck jag var. Jag kan bara tacka högre makter för att bästa blomsterbloggaren FloristUlrik var där och höll min hand hårt under tiden jag tittade storögt på de 58 andra kändisbloggarna. Samtliga kvinnor.

Jag som normalt sett inte har vidare svårt att uttrycka mig har det lite halvknepigt just nu. Vill hitta de rätta orden för att kunna beskriva min beundran. Inte lätt. Alls. Hur skulle du själv beskriva trevliga, smarta, knivskarpa, affärsdrivna, framgångsrika, kompetenta, kreativa kvinnor som dagligen slår världen med häpnad med sina bloggposter? Nä, jag sa ju att det inte var lätt. Men därför bloggkärlek!

Och där i mitten satt jag. Lilla jag. Och Ulrik förstås. En omtumlande känsla. Försöker hitta en bra liknelse men det närmsta jag kommer är att man som 7-årig felstämd blockflöjtselev från kommunala musikskolan helt plötsligt får spela med Sverige Radios Symfoniorkester.

Martinreda-Bloggforum2014-1

 

Hela listan på alla dessa bloggare hittar man på bloggforum.info det är bara att gå in och klicka sig igenom hela listan. Inga ursäkter! Utan att nu trampa i någon form av klaver genom att utelämna någon eller ännu värre glömma någon, så måste jag lyfta fram några personer som berörde mig väldigt mycket.

Den positiva feedback och innerliga glädje inredningsbloggaren Tina på Peppar & Vanilj spred omkring sig gör mig fortfarande kramp-i-smilgroparna-glad. Fantastiskt!

Helgens energispruta med en dialekt som gör att man känner sig hemma och trygg är stylisten Sofie Börjesson med bloggen Room By Sofie. Engagerad, insatt och framåt. Underbart!

Som sig bör bjöds det även på en del överraskningar. En av dem stod lifestylebloggaren Tess Mongomery för. Förstår ni hur duktig hon är? Jag är fortfarande golvad efter vårt samtal i soffan. Jag fyllde precis fyrtio men i hennes närvaro kände jag mig som 140. Hur kan man vara så driven och målmedveten och dagligen leverera på topp? Imponerande!

Middagen på den ännu ej invigda restaurangen var i absolut toppklass sånär som på saltkaren då. Sällskapet höll samma mått. Alltså som restaurangen, inte saltkaren. Tack för en underbar middag säger jag till Jenny på Trendspanarna och Marie på Hitta Hem. Smakfullt!

Martinreda-Bloggforum2014-2

För att knyta ihop den här kärlekspåsen så avslutar jag med en bild på ett fulländat samarbete mellan Kosta Boda och Smäm. När jag skriver fulländat så menar jag det. Slutprodukten, presentationen, outputen, närvaron och framförallt kreativiteten!  Gott folk håll er uppdaterade, det kommer att hända grymt coola grejer i Stockholm i Juni.

Kärlek!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

9 tankar om “Varför bloggkärlek?

 1. Jag håller med dig! Alltså, jag vill göra det igen och igen och igen. Hade velat prata lite mer med samtliga, kände att tiden rann ifrån mig helt! Men det kommer fler tillfällen 🙂 Kram Emelie

  Gilla

 2. Hej! Tack för dina ord. Betyder oerhört mycket 🙂

  Gilla

 3. Martin, Martin. Du är så bra. Du var så cool på bloggforum och ingen kunde ana hur det virvlade små fjärilar inuti 😉 Så cool. Ett litet möte gav mycket och genast vill man ha mer! Vore otroligt trevligt att stöta på dig igen och verkligen prata lite mer!

  Jag tackar och bugar och vill nästan beställa en prenumeration på så här fina ord och blogloves. Det skulle jag gilla:)

  Tack och ses och hörs snart || tina

  Gilla

 4. Vilket underbart inlägg! Blir glad av att läsa om din upplevelse och riktigt känner hur peppande och givande dagarna var. Så härligt! Och ska klicka mig vidare till dina länktips, det finns en del nya bekantskaper där. Fin onsdag till dig, lill-lördag och allt 🙂

  Gilla

 5. Tror nog att vi alla till mans hade lite fjärilar i magen där i starten, men hos dig märktes det inte alls.

  Kul att träffa dig!

  Inredningshjälpen/anette

  Gilla

 6. Vilket härligt inlägg! Kul att läsa! Jag håller med dig… det var fantastiskt kul! Ha det gott!

  Gilla

 7. Tack för att du kom och förgyllde vår träff med din spralliga personlighet. Av fjärilarna antes intet! Hoppas du vill komma på fler meet-ups framöver, både stora som små. Vi Kungsbacka-hang-arounds måste ju ha en sommarträff snart. Vi har ju även Bloggkommentatorerna i stan. Tullen8 se upp!

  Gilla

 8. Hej Martin,

  Vi tackar och bockar ödmjukt för berömmet! Skulle vilja skicka dig ett mail med en inbjudan, om du vill får du gärna skicka ett mail till mig på sarah.andersson@orrefors.se så att jag får din mailadress!

  Ha det så gott!

  Gilla

 9. Tack för fina ord Martin! Om än några månader sent… 🙂 Allt gott! // sofie

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.