MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Fredagsfint

Lämna en kommentar

Det gäller att planera om man vill ha fredagsfint hemma. Jag har inte gjort det. Det är om sanningen ska fram ganska långt ifrån fredagsfint just nu. Jag kommer eventuellt hinna fixa till en del innan hela familjen är samlad. En liten del i alla fall. Men för er andra som planerar och redan nu strukturerar upp hur fint ni ska ha det nästa fredag, för er har jag ett tips.

Auktionsverket lägger ut den här godbiten den 14:e maj. Bara att lägga ett bud eller två sen är nästa fredag räddad.

Bild

 

Ja, det är klart att ni känner igen den och att ni vet vad det är. Färg & Blanches ombloggade fåtölj Wood Layer. Köp!

När man är igång med planerandet inför nästa fredag kan man lika gärna slå till på Martin Kallins eldkorg Boo för Skargaarden. Tänk er själva att få sitta i Wood Layer och titta ut på Boo. Det är en fulländad fredag det. Ja såklart. Vin också. Och ost.

Bild

Önskar er alla en fin fredag och en fantastisk helg!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.