MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Vab, möbler och pappa

Lämna en kommentar

Jag har kört vab idag. Nej, ni behöver inte känna medlidande. Vare sig för mig eller snofselisnuttanpruttan. Med penicillin starkare än knark har det varit en ytterst angenäm dag framför Hello Kitty och Barbie i tv-soffan. Fördelar med att vara hemma och titta på filmer av nyss nämnda typ är att man hinner scrolla igenom ett och annat flöde och se vad som är snackisar och virala succéer. Jag gillar det.

Men först möbler. De blir väldigt sällan stora kioskvältare på Facebook, men är ack så viktiga och vackra. Det går inte att inte nämna dem.

Först ut, Nubilo av Constance Guisett för Petite Furniture. Inte bara för att det är en oändligt vacker soffa utan också för de fantastiska bilderna.

Bild

Bild

Bild

 

Jag har även hunnit med att surfa upp ett mycket trevligt soffbord. Jag är så otroligt fascinerad över vad som är fysiskt möjligt att göra med trä. Ek i detta fallet. Detta är helt klart ett soffbord jag skulle kunna leva med. Inga problem. Alls.

Bild

Kolla in Sandro Lopez sida. Noga. Ni förstår hur bra det är.

Jag avslutar med det som är viktigast. Jag läste, en i vanlig ordning, bra text av Underbara Clara som handlade om att lägga uppfostringsansvaret på papporna. Jag förstår vad Clara är ute efter och jag är bekymrad. Jag är kanske extremt lyckligt lottad som har en fru som gör karriär vilket innebär att det är jag som vabbar, lämnar och hämtar. Jag älskar det! Kan inte tänka mig ett liv utan det. Jag är bekymrad över att pappor väljer bort den lyckan. Jag kanske umgås i en annorlunda krets men jag känner mig inte ensam. Hoppas innerligt att fler hakar på! 

En väg till att ta ansvar är att bilda sig. Bilda sig om uppfattningar och och normer. Det är ju självklart ytterst subjektivt hur man väljer att göra det. Mitt sätt är genom humor. Humorduon Full Patte får mig att tänka efter, att reflektera och att analysera min vardag. De lyckas genom stil- och träffsäkra poäng med en vass och intellektuell nivå få mig att skratta så att tårarna sprutar. Ett gott skratt förlänger livet sägs det, men i detta fallet tror jag att det goda skrattet kan förändra världen. Titta, vilket ni skall göra omedelbums (om ni inte redan gjort det) gör ni på svtflow.

Det blir vab imorgon också. Var så säkra.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.