MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Studio Rene Siebum

Lämna en kommentar

Jag vet inte hur ni har det. Här är det katastrof i alla fall. Det är en mängd olika faktorer som samverkar och bidrar till den totala hallkollapsen. Jag skyller lite på NCC som använt sig av sämsta tänkbara gips när de byggde huset och så skyller jag givetvis på barnen. De läser inte min blogg i alla fall.

Kaos är det hur som helst. Det är en obeskrivlig mängd kläder som fyller både väggar och golv i hallen. Jag tror jag har 3 barn. Det känns som 10. Minst.

Vi har provat alla möjliga och omöjliga förvarings- och upphängningsalternativ men inget funkar. Antingen ligger kläderna på golvet eller så trillar hängarna ner och kläderna hamnar på……just det. Golvet. 

Nu tror jag att jag kanske har hittat en lösning. En snygg sådan. Vansinnigt snygg sådan.

Bild

Studio Rene Siebum har gjort en fantastisk klädhängare. Jag skulle kunna tänka mig att fylla en hel vägg med den. Istället för tapet. Kanske ingen dum idé?

Bild

Bild

 

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.