MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Roligare än snyggt

2 kommentarer

Ni som brukar läsa mina små funderingar vet att jag gärna lyfter fram det som är roligt och annorlunda. Det beror på att jag älskar humor, lekfullhet och glädje. Både i livet i allmänhet och inom design och möbler. Det är viktigt. Livsviktigt faktiskt. Att få skratta och dra på smilbanden ett par gånger om dagen är bra för hälsan. Ibland för att det är snillrikt skapat och ibland för att det bara är för galet och man inte riktigt vet om man måste ta fram skämskudden. Som här:

Bild

 

Japp! Helt rätt! Det är ett soffbord. Och världens största surfplatta. Det jag skrattar åt här är kanske inte så mycket själva surfplattan. Den ser jag massvis med fördelar i. Jag får ha min dator i fred, det blir inte lika mycket slagsmål om paddan och batteriet i min telefon kommer att hålla mycket längre. Som sagt bara fördelar.

Stylingen däremot….. Oh….my……god!

Bild

Någonstans har det gått fel för Ideum. Man tillverkar en surfplatta på 46″ (japp, större än min tv) och säljer den för 45695:- men glömmer i brådrasket bort att miljöbilderna ser ut att vara hämtade från 1979 års Miokatalog. Förklara för mig?!

Bild

Nåväl, tillbaka till fördelarna. Det kvittar hur stort synfel min son kommer att få, han kommer ändå alltid att kunna spela Minecraft. En annan fördel är att jag gillar utvecklingen och möjligheterna. En ny typ av flerfunktionsmöbler ser dagens ljus. De behöver bara lite hjälp på traven med stylingen.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Roligare än snyggt

  1. Jag vet inte jag, känns nästan som ett aprilskämt 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.