MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

2 kommentarer

Jag vet, den kommer aningen sent, men den är soft även denna söndag. Den började dock inte lika soft. Jag har ju drabbats av något av det hemskaste man (läs en man) kan drabbas av: Man Cold. Trots detta, i snudd på helt obotliga sjukdomstillstånd, lyckades tävlingsdjävulen rycka tag i mig och sätta mig i bilen för att köra till den lokala byggmarknaden. Där inhandlades virke för att snickra ihop en liten odlingshylla. Tävling och tävling, det är kanske att ta i. Men jag tyckte verkligen att det låg en svag förnimmelse av fnys i luften när grannfrun igår sa ”Köpa en sån hylla? Det kan väl du snickra själv?” Nåväl, nu är den klar och jag kan pusta ut. Vem vet, kanske blir det en DIY-post i veckan?

Så. Nu tar vi det lugnt och kolla på följande fantastiska, softa galenskap:

Bild

Japp, den heter vad den ser ut som. Ballon Chair. De som har gjort den heter något annat. h220430 för att vara exakt. Märkligt namn, men så är det också en märkligt härlig fåtölj. Ballongerna är inte riktiga och fåtöljen svävar inte, den sitter fast i väggen, men det bryr jag mig inte om. Jag älskar lekfullheten och illusionen!

BildBild

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Soft Söndag

  1. Hej! 🙂

    Jag håller på att skriva en bok, jag har börjat lägga ut ett kapitel per dag i den här bloggen! Hade vart kul om du också vill gå in och läsa! 🙂 Det är såklart bara en skiss ännu, så det är en del småfel osv som inte kommer med i den tryckta versionen. Men du är mer än välkommen att få en förhandsläsning 😀

    ”Skepnadsskiftaren” handlar om Viola, en helt vanlig ung kvinna som möter sitt livs kärlek uppe i norra Sverige. Hon märker redan från början att Kevin inte är som vanliga män med alla sina tatueringar, sitt märkliga beteende och lysande ögon. Hon får snart veta sanningen om denne otroligt snygga man och faller handlöst och hårt för honom som hon aldrig gjort tidigare. Men det är inte helt lätt, ett förhållande med en skepnadsskftare innebär många uppoffringar, livshotande faror men såklart en kärlek och spänning som man inte kan hitta hos en vanlig människa.

    http://skepnadsskiftaren.blogg.se

    Gilla

  2. Ping: Sun Rising Lamp | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.