MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Peugot Onyx

Lämna en kommentar

Ja, med den rubriken tror ni att jag tänker skriva om en ny fransk bilmodell. Icke!

Det blir om en soffa, från Peugeot Design Lab. En smått galen soffa. Så galen att jag måste visa den för er. 3 meter lång och med en vikt på nästan 400 kg är detta något av det märkligaste jag har sett. Den är gjord av kolfiber och vulkansten. Här snackar vi en hållbar investering. Kolla bara så att att den går in genom dörren. Blir så jobbigt annars när man har betalat 1222000kr. Dvs samma summa som t ex 10 stycken mindre bilar av samma märke.

Bild

Bild

Bild

 

Jag gillar verkligen kontrasten mellan de raka linjerna och den naturformade stenen, men stilmässigt är det inte min kopp av te. Den ser alldeles för hård ut och för mig är det av yttersta vikt att kunna sjunka ner och njuta där jag sitter.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.