MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Trappornas trappa

Lämna en kommentar

Jag hatar vår trappa. Det är inte så mycket jag kan göra åt det. Jag får bara acceptera den och dess tillkortakommanden. Den knakar så mycket så man tror att jordens undergång är nära. Träet är inte schellackat ordentligt så här och var lyser det gula fläckar genom vitlacken. Till sist så är den uppbyggd med ett virrvarr av små lister som gör det stört omöjligt att hålla den ren. Jag besparar er en bild.

En rolig anekdot; när vi som nyinflyttade reklamerade bl a trappan var leverantörens svar att vi skulle vara glada att den lät så mycket. ”Snart är era barn så stora att ni vill höra när de kommer hem på nätterna” Nej, kära trappleverantör. Det vill jag verkligen inte. Jag vill absolut inte höra ett gäng tonåringar hoppa i trappan när jag ligger och sover. Verkligen inte.

När jag däremot, vilket jag hoppas är innan barnen kommer hem mitt i natten, har skrapat fram en ansenlig mängd pengar på en trisslott då ska Haptic rita och bygga min trappa. Den ska se ut så här. Precis så här som i lägenheten från Oslo.

Bild

Bild

Bild

Bild

 

Visst är det vackert! Iduns gate heter trappan. Glöm aldrig det. Glöm inte heller bort att kika in på min splitternya blogg Tapetmartin.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.