MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

3D-trenden

1 kommentar

Som jag skrev om för ganska länge sedan så står vi i startgroparna för att bygga ut huset. För de av er som inte har gjort den resan kan jag berätta att man googlar ganska mycket under tiden. Allt från glas och skruv till entreprenörer och bygglov, från u-värden och rot till belysning och vvs. Etc etc etc….. En av de mest intressanta, kanske inte för vår del, länkarna jag har hittat är den om det 3D-printade huset. Jag ryser av välbehag när jag tänker på hur coolt det är och hur långt tekniken har tagit oss. Du sitter där i soffan med ett glas rött och ritar lite på datorn, trycker på print och en stund senare står det ett hus på tomten. Läs hela artikeln från The Guardian här.

Bild

 

Nåväl, tillbaka till verkligheten och till min rubrik om 3D-trend. Jag anar en trend i det tredimensionella. Jag ska visa er två exempel till.

Trendensers summering för den gångna vecka visar Frida upp den fantastiska lampan Affilia från Alessandro Zambelli. Tillverkad hur då? Jo med….tada! 3D-skrivare.

Bild

För att befästa trenden med det tredimensionella så måste jag visa er bilden som Erik Mäki postade på sin Facebooksida

Bild

Visst, det är inte 3D-printat men ger onekligen ett sådan uttryck. Dyra och fina. Finns på NK Inredning.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “3D-trenden

  1. Ping: 3D-tapeter – finns det? | Tapetmartin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.