MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

The Aalto Hockey Puck

Lämna en kommentar

Ibland snubblar man på saker som man blir så där härligt bubblande glad av. Idag är en sån dag. Jag blir glad för att det är något nytt, lekfullt och spännande. Jag är glad för att jag genast tänker på två stora idoler; Hildur och Frida.

Varför jag tänker på dem? Jo, för Hildur som driver Fixa och Dona har stylat en stringhylla som speglar hennes, eller kanske snarare barnens fritidsintresse och Frida som driver Trendenser har en återkommande rubrik som heter Lika som bär.

Bild

Bild

Visst är den underbar! Alvar Aalto´s hockeypuck! Nordic Society har verkligen lyckats med något här.

Bild

Om ni har missat en av veckans mest delade länkar så tycker jag att ni ska klicka här.

Det är en film om Christian Schallerts helt galna lägenhet i Barcelona. Han tar fenomenet Compact Living till en helt ny nivå. Filmen är knappt 10 minuter lång. Det är värt att fira in helgen med att kolla hela filmen och samtidigt ha Alvar Aaltos budskap i bakhuvudet.

Instead of trying to fit it; break the rules and never forget how to play

 

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.