MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Porr

9 kommentarer

Ja, du vågade dig hit trots rubriken. Eller tack vare? Välkommen hit. Detta är min andra ordentliga återkoppling till lördagens bloggträff på Valentin & Byhr. Den träffen där ett större antal kvinnliga bloggare och jag samlats för att få inspiration och information om kommande Baby & Barn-mässan (vars slogan är Med barnens bästa i fokus). Som brukligt fick man även en goodiebag. En stor, jättefin sådan. Många härliga gobitar och roliga detaljer. Men även två böcker som fick mig att kräkas i munnen och högljutt undra var den här världen är på väg.
 
Bild
 
Jag tror inte jag behöver ägna tid åt att hypotetiskt vända på steken och låtsas att det var en bloggträff inför random motormässa och den enda kvinnliga bloggaren på plats möttes av Playboy Magazine i goodiebagen.
 
Bild
 
Visst, vi måste sluta cementera rådande könsroller, men vi måste också ögonblickligen sluta omge oss av ful design och ful layout! Detta är troligtvis det mest misslyckade exemplet i tryckt form jag någonsin skådat.
 
Bild
 
Till förlaget Glimra: Jag är hemskt ledsen, men det blir inget nobelpris i år heller.
Till fotografen Susan Anderson: Det finns massvis med bra och billiga kurser för hur man blir en bättre fotograf.
Till Cambridge Women´s Pornography Cooperative: 1800-talet ringde, de vill ha tillbaka sina värderingar.
 
Vad hände med ”Barnens bästa i fokus” ?
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

9 tankar om “Porr

 1. Oj. Och oj.
  Jo, jag vågade klicka eftersom det är just du och jag blir lika förvånad (stum) som glad över att du delade detta. Ibland behöver man se eländet också. Men jag får inte fram så mycket mer än oj just nu. På riktigt liksom?

  Gilla

 2. Haha, bästa inlägget om dessa Underliga böcker! Jag nämnde dem inte ens… Spot on!

  Gilla

 3. Jag har inte heller nämnt böckerna. Visste inte riktigt vad jag skulle tycka om dem. Kikade igenom dem och fick mig ett litet skratt då och då, men tusan alltså, vem kommer på att göra sådana böcker? Uppenbarligen några kvinnor i Cambridge…

  Gilla

 4. Jag tycker boken/böckerna var klockrena 😀 min man satte direkt igång med olika sysslor här hemma 😉

  Gilla

 5. Behövs det böcker för att han ska städa? 😉
  Jag tyckte att böckerna var bedrövliga. Ett cementerande av de rådande och bedrövliga könsrollerna vi lever med. En skamfläck i den annars ljuvliga goodiebagen. Svårt att se kopplingen till mässans tema – Med barnens bästa i fokus.

  Gilla

 6. Bra att du tog upp det, men det är samma sak om man som kille vill prenumerera på ELLE decoration eller sköna hem och får ett erbjudande om en scarf!!! Könsstereotyper det med… Robert

  Gilla

  • Hej Robert,
   Skrattar hejdlöst. Är det sant? Får man verkligen det? Jag måste nästa teckna en prenumeration bara för att få en anledning att skriva av mig. Måste bli ett slut snart för de här sjuka cementfundamentalisterna.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.