MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Zim & Zou

6 kommentarer

De av er som känner mig vet att jag inte är en vän av pyssel. Det kan ha att göra med en släng dåligt tålamod i kombination med fingrar viga som traktordäck. Jag har redan börjat få ångest inför kommande äggmålandet hos svärmor i påsk. Ge mig ett dinosaurieägg och en roller så är jag hemma.
Jag kan däremot uppskatta och njuta av andras fina pyssligheter. Hedvig är en av dem. Zim & Zou är två andra.
 
Zim & Zou heter egentligen Lucie Thomas och Thibault Zimmermann. Troligtvis besitter de inte bara ett gäng bra saxar och några ark fina papper utan även en ofattbar mängd med tålamod.
Bild
 
 
 
Bild
 
Bild
 
 
Det fina med kråksången? Eller i detta fallet papegojkvittret…. Jo, det är återanvänt papper! Rakt in i eco-trenden!
Det finns hopp!
 
Bild
 
 
/m
 
 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

6 tankar om “Zim & Zou

 1. Men det var det jävligaste! Alltså, folk. Påhittigt kreativt folk, det är något jag aldrig kan få nog av! 🙂

  Ja men visst är det något visst med henne, Lovisa Burfitts målningar! 🙂 Vad tycker du om Arte Limiteds sortiment då? Jag blir ju typ knäsvag, tuggar tunga och dregglar så fort jag kommer in på deras sida.

  Nörda ner dig i fåtöljspåret och återberätta gärna om vi vill vad du hittar?! Sådana där fynd gör ju ens bloggdag liksom 😉

  Ha en FABtastisk tisdag min vän 😀

  Gilla

 2. Hahaha, rolla ett dinosaurieägg :)) Tack för dagens hjärtligaste skratt.

  Gilla

 3. Ping: Påsk | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.