MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Drum lamp

1 kommentar

Äntligen måndag! Ny vecka, nya möjligheter och ny energi!

Mycket av min energi hittar jag i det dagliga livet. Ett gott skratt, en god ost, en trevlig middag eller en bra låt. Det är bra saker för min energidepå. Grundbra saker. Saker jag inte klarar mig utan. Sen finns det den där grädden på moset, löken på laxen eller vad ni nu vill kalla den. Det lilla extra som verkligen inte är litet. Jag pratar om alla likes, retweets, kommentarer och spontana hejarop via sms. Kan inte nog beskriva hur glad jag blir! 

Jag fick ett sådant sms i lördags från en god vän. Han heter Klas. En av världens bästa trummisar. Tro mig. Jag har så pass stora öron och så mycket erfarenhet att jag vet. Det är sant. En av alla miljarder konstellationer Klas återfinns i är Cirkus Markus.

Som av en tillfällighet har Ready Made i samarbete med Nyström Persia precis lanserat en underbar kollektion med lampor. Trumlampor. Eller Drum Lamp på det lite coolare språket engelska.

Bild

 

Bild

Stilrent och elegant. Hårt möter mjukt. Jag gillar detta skarpt. Ett stort plus är ju att man slipper stämma skinnet. Det räcker med att byta glödlampa lite då och då.

Bild

Tack Klas!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Drum lamp

  1. Ping: Bsweden – Cymbal | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.