MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

Lämna en kommentar

Ganska länge såg det ut som om det inte skulle bli någon soft söndag alls idag. Nej, det berodde inte på att det inte skulle finnas något vackert ute på internet som vi kunde titta på tillsammans. Det berodde på stormen. Den som helt oförhappandes bestämde sig för att dra förbi härom natten och sprida ut barnens studsmatta i ett par tusen delar på ängen. Nu, några timmar senare är alla delar insamlade. Så när som på 3 fjädrar. Jag får kolla imorgon. Eller i övermorgon. Eller skicka efter nya.

Nu kastar vi de grubblerierna bakom oss, slår oss ner i något bekvämt och spanar in följande:

Bild

Bild

Jo, du ser rätt. Det är en högtalare. Men inte vilken som helst. Det är en snygg högtalare från Aether. Den heter inte het otippat Cone. Och ja, du måste klicka på Aether eftersom deras hemsida är riktigt snygg. Helt i linje med högtalaren.

Bild

 

Lugn och skön söndag på er alla! Se till att vila upp er. Imorgon blir det trummor på bloggen

/m

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.