MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Form Us With Love

1 kommentar

Ni känner igen det eller hur? Namnet alltså. Form Us With Love.
Design, som så populärt nu, nämns med epitetet ”Made by Sweden”.
Nej de har inte gjort något med vare sig Volvo eller Zlatan, vad jag vet. Men de är från Sverige.
Svensk design och formgivning i ropet så att det skriker om det. Känns lite som att vad de än tar sig an blir det en succé eller i alla fall en stor snackis på sociala medier. I mina ögon är det en succé. Jag älskar snackisar på internet.
Bild
Alldeles nyss var det tapeter med Mr Perswall, innan dess oförglömligt vackra lampan Unfold för Muuto,  nu är det ljudabsorbenter för Baux.
Jag hinner knappt med.
Bild
En sak var dock väldigt lugnande med lanseringen av absorbenterna – Jag hade rätt.
Under mitt besök på möbelmässan i Stockholm så slogs jag av trenden av absorbenter och producenternas medvetande där av. I en allt intensivare och tätare värld är det av största vikt att hålla ner volymen.
Bild
Jag såg kontorsstolar klädda på ryggen med ljudabsorberade material gjorda för att dämpa livade kontorslandskap, jag såg rumsavdelare med samma syfte och jag såg gardiner med samma syfte. På barnens fritids har det nyligen installerats ljuddämpande plattor i taket. Kanske en kostnadsfråga, men varför, varför?! VARFÖR?! frågade ingen FUWL om hjälp?
 
Återigen ligger Form Us With Love rätt och mitt i trenden.
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Form Us With Love

  1. Ping: Svenska tapeter i Milano | Tapetmartin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.