MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Måndag

4 kommentarer

Jag ska inte säga att jag hatar folk som hatar måndagar. Det är lite starkt. Jag säger ”jag älskar inte dem”. Det är inget fel på måndagar. De är lika bra som andra dagar. Bara oftast lite mer händelserika och intensiva.
 
Nu kan du ta ett långt och djupt andetag för jag tänker skriva en lång mening.
 
Förutom att Lilla S inte på något vis accepterade att pappan var den som skulle hämta på dagis idag så har vi tillbringat en bra stund på fritids i jakten på de försvunna Pokemonkort Mellan S hade med sig och i allt detta virrvarr råkat skicka bort Stora S med en kompis och sålunda lyckats glömma av att hennes första danslektion för säsongen var just idag.
 
Lite skönt att känna att man lever. Också skönt att frugan är i Stockholm på Elle-galan så att jag har ensamrätt på osten. Den behövs nu.
 
Jag har hunnit med annat idag också. Mest tankeverksamhet, men även lite jobb.
Jag har tänkt på möbelmässan och funderat lite på vad jag inte bör missa och på vilka jag måste träffa.
Sjukt lång lista. Det blev inte lättare när jag läste veckans snackisar på Trendenser. Ja, ni ska klicka där. Och läsa.
 
Jobbmässigt har jag hunnit med att fixa nya visitkort. Jag och jag…
Jag har i all hast slarvat iväg ett meddelande till Mikael Cederfeldt på Tryckakuten.
 
BAM!
 
Mindre än en minut senare ligger det här i inboxen.
 
Bild
 
Rätta mig gärna om jag har fel, jag har aldrig haft det förut, men har ni ens hört talas om bättre och snabbare service?
 
 
/m
 
 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

4 tankar om “Måndag

 1. Åh ska du på mässan? Vilka dagar? Vi måste ju säga hej! Tack för din kommentar 🙂

  Gilla

 2. Tryckakuten gör skäl för sitt namn, förstår jag 😉 Underbara måndagar! Tycker inte heller att måndagen förtjänar så mycket hat och skäll. En jämngrå tisdag kan vara precis lika jobbig att vakna upp till. Kan det vara så att måndagen känns så händelserik för att vi just lämnat en lugn helg …?

  Alltid lika underhållande att läsa dina texter. Tack för dagens leende.

  Gilla

 3. Annelie, det är jag som tackar! Underbart att du följer mig! Spännande att se vad tisdagen har att erbjuda;-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.