MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Spring140131

Lämna en kommentar

Bloggpost modell sen. I ordets alla bemärkelser.
En rimlig bortförklaring är att jag först var tvungen att vinna över Jesper och Elisabeth i dagens avsnitt av På Spåret och samtidigt dricka vin och äta ost med mamma. Inga större svårigheter. Men det tar sin tid.
 
En annan ursäkt är att jag faktiskt inte vågade chansa om min spaning var sann.
Förra onsdagen skrev jag i mitt fina julklappsanteckningsblock följande rader…
Bild
 
Kanske skrev jag det jättesent på kvällen, kanske skriver jag som en kratta. Men det står så här:
@sprinklechords —-> spring140131 Goa gubbar!
 
Kan tyckas kryptiskt, men jag tänkte att jag skulle lösa gåtan till den då rådande hypen kring #spring140131 Ordvitsare som jag är tänkte jag att sprinkle låter lite som spring vilket är namnet på hashtagen.
@sprinklechords är användarnamnet på Twitter för Chords.
Den mannen har ett och annat ihop med användaren @jasontimbuktu
 
Dagens media skrev om det här. På torsdagen…..Förra veckan.
 
Idag, 140131 dök sanningen upp.
Bild
En ny singel från Timbuktu. Låten heter Spring
 
Vem har producerat den tror ni? Just det, Chords.
Långsökt kanske, men jag gissade rätt och kammade hem en solklar 10-poängare.
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.