MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Jazz

4 kommentarer

Kan hända att jag tappar läsare med den rubriken. Jag bryr mig inte. Jag älskar jazz. Jag älskar mycket annat också.
Vin. Ost. Min fru. Mina barn. Den kommunala barnomsorgen.
Men just nu pratar vi jazz. Eller rättare sagt affischen till jazzfestivalen i Pori 2014. Den ska ni titta noga på.
Den är så fantastiskt vacker!
 
Bild
 
Det är konstnären Merijn Hos som har gjort den. It´s a Beauty!
 
Merijn gör mycket annat väldans fint också.
 
Bild
 
Bild
 
Jag har själv aldrig varit i Pori, men bara en sån sak som att Jamie Cullum kommer dit gör att jag starkt överväger ett besök.
 Aaaamen… Vet du inte vem Jamie är?  
 
Då öppnar du valfri webläsare och kopierar in följande text så förstår du
 
 
Eller om mitt bloggande vill säg väl, då trycker du här nedan.
 
 
/m
 
 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

4 tankar om “Jazz

 1. Magi. Var hittar du allt?

  Gilla

 2. Jag får den frågan lite titt som tätt. Har nog inget riktigt bra svar. Känns mest som att jag snubblar på saker och ting. Jo, det är klart. Jag har en mycket förstående fru som låter mig hålla på. Det tar ju några timmar att vaska guld på internet. Sen gäller det ju att man är open minded och förser sig själv med lagom doser av ost och vin så man orkar med allt letade. Det är ett tufft jobb, men någon måste göra det;-)

  Gilla

 3. fantastiskt fin affisch och alltid underbara Jamie, du hittar verkligen stora guldkorn när du vaskar .-)

  Gilla

 4. Tack Jette! Snart dags att vaska lite hos er tror jag bestämt… Long time no see…,-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.