MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Dream Chair

Lämna en kommentar

En av mina absolut bästa saker att göra när jag inte har något annat vettigt för mig är att dagdrömma.
Visst, hela konceptet med dagdrömmeri är orealistiskt och en verklighetsflykt. Men, det fyller mig med energi och det får mig nästan alltid att skratta och definitivt alltid på bättre humör.
Att dagdrömma är ingen lätt sak. Gör man det i sängen slutar det inte sällan med att man somnar. Gör man det i soffan framför tv´n så missar man lätt de finurliga ordvitsarna på På Spåret. Nej, det kräver kunskap, ett gediget tränande och framförallt en möbel som funkar. Jag tror jag har hittat den nu.
 
Bild
Den japanske arktitekten Tadao Ando har i samarbete med Carl Hansen & Son gjort en mycket vacker fåtölj.
En hyllning till Hans J Wegner. Det syns.
Bild
 
Det är fantastiskt att se vad som är möjligt att göra med trä. Plywood i detta fallet. Underbara former.
 
Bild
 
 
Trevlig fredag på er! Nu ska jag jobba lite. På riktigt. Inte dagdrömma.
 
/m
 
 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.