MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Burkar

Lämna en kommentar

Jag våndas sällan inför mitt skrivande. Orden bara kommer. Ramlar ner genom kroppen ut i fingrarna och ner på tangentbordet. Alltid via hjärtat, då och då genom hjärnan, men alltid direkt. Förutom idag.
Jo det flyter på bra i huvudet, ni behöver inte oroa er för den sakens skull. Det är mest en vånda över hur jag ska knyta ihop säcken. Med säcken menar jag texten.
 
Jag har en längre tid funderat på hur inne och trendigt det är med burkar. Efter ett gediget researcharbete sitter jag nu med en hårddisk full av burkar av diverse slag och en massa uppslag om hur rätt det är med burkar. Låt mig visa.
 
Vi börjar med Bucks and Spurs.
Bild
Jaha, där fastnade ni ett tag. Välkomna tillbaka till min lilla blogg. Ja, nu undrar ni förstås vad Peter and Juwels bivaxljus har med burkar att göra. Det ser ni om ni kollar ordentligt. De gjuts i burkformar. Bucks and Spurs säljer dem i Sverige. En bit på väg i säckknyteriet.
 
På Formex visades mer glasburkar. Från bland andra House Doctor.
Bild
 Bild
Ser ni hur praktiska de är? Både för barn och för vimmelkantiga vuxna. Handtag, lock och sugrör. Talar av egen erfarenhet när jag säger att det är mycket praktiskt. Inte för att jag någonsin varit överserverad, men jag har barn.
Börjar ni se trenden? Börjar ni känna att snaran runt säcken dras åt?
 
Sista exemplet ut är från Mr French, som just nu är stängt pga att genierna på Stylt bygger om och rättar till.
Där serveras…Tada!
 
Bild
 
Just det, drinkar ur burkar.
 
Sådär ja, en liten rosett på det och sen är det klart.
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.