MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Trä

Lämna en kommentar

Jag erkänner. Jag är lite av en tränörd. Älskar i stort sett alla träslag. Dofterna, färgerna, ådringarna och strukturerna. Ibland hittar man möbler och saker i trä med vackra former och med väl genomtänkt design. Ibland så hittar man helt galna mästerverk. En som skapar sådana är Randall Rosenthal
 
Bild
Bild
 
Japp, allt är gjort i trä.
 
Bild
Bild
 
Galet vackert!
 
Bild
Nu ska jag försöka få upp hakan som av förvåning ligger och skräpar på golvet och koncentrerar mig på morgondagens skrivande.
Då ska vi pratar om burkar. Eller Aliki Kirmitsi. Jag har inte bestämt mig.
 
/m
 
 
 
 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.