MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Shut up and take my money!

Lämna en kommentar

Vissa dagar så måste man bara älska internet lite extra mycket. Idag är en sån dag. Jag ska förklara varför. Jag har, hör och häpna, hittat helt fantastiskt vackra saker på det världsomspännande datanätet. Jag tänkte visa dem för er med förhoppningen om att ni också kommer att tycka om internet lite extra mycket idag. 
 
Bild
 
Nej, det är inte en uppblåsbar dinosaurie, det är keramik! Ja, jag vet. Det är helt sjukt!
 
Bild
 
Och vackert. Jättevackert!
 Bild
Det är Brett Kern som ligger bakom de här ljuvliga sakerna.
 
Bild
 
Det kostar en liten slant, men jag tror att det är en sund investering. Köper gör på Etsy.
Visst gillar du internet lite extra mycket just nu?
 
/m
 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.