MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

3 stopp i Lund + bonus

Lämna en kommentar

Long time no see.
Inte konstigt alls. Familjen och tillhörande högtider har varit prio nummer ett den senaste tiden.
Men nu är det dags. Jag har varit ifrån tangentbordet alldeles för länge och det kommer med största sannolikhet att avspegla sig i dagens bloggpost. Har du dåligt med tid eller känner att det blir för mycket text så rekommenderar jag att bara titta på bilderna eller att läsa morgondagens blogg, då har jag troligtvis sansat mig och skriver så där lagom mycket mellan bilderna.
 
Jag tänkte skriva lite om Lund. Jag var där idag och igår. Dagen dessförinnan var jag på ett nyårskalas modell världsklass. Svårt att beskriva och skriva om det på grund av diverse anledningar så jag skriver om Lund, för det kommer jag ihåg.
 
Jag hade fått tips om att besöka Udda Tina. Fantastisk tips! Vilken affär, atmosfär och stämning! Jag hittade den här underbara  lampan, Adda, från Matt & Veke där.
Bild
 
 
Jag hittade även ett par av mina barn i kuddhörnan….
Bild
Nej, ifall någon undrar. Det var varken jag eller mina barn som hade sönder den där jättestora glasvasen.
 
När vi var klara där blev det ett omtumlande, mysigt och stämningsfullt besök i Domkyrkan.
Höjdpunkten kom strax därpå, några meter utanför ligger nämligen Domkyrkoforum. En ljuvlig byggnad ritad av Carmen Izquierdo.
Bildär
 
Även insidan är kreativ
Bild
 
Vi avslutade Lundaturnén på Miljögården. Där blir man sällan besviken
Bild
Edvard. Så heter byrån.
 
Till dig som är lite stressad – Det finns hopp. Även i Lund. Alldeles snart öppnar Shotluckan – för dig som tycker att livet är för kort för att sippa drinkar. Håll ögonen öppna!
Bild
 
 
Till dig som fortfarande är stressad men som dessutom har barn – Gå till Gleerups barnavdelning. Där får man trevligt bemötande, kunnig personal och en härlig avslappnande stund i böckerna värld. 
 
/m
 
 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.