MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

En soffa till

Lämna en kommentar

”Tar det aldrig slut på idéer för dig, att skriva om alltså?”
”Tappar du aldrig motivationen?”
”Hur hinner du med allt?”
 
Ovanstående är frågor jag får tämligen ofta. Kanske dags att besvara dem.
 
Idéerna kan ju aldrig ta slut. Det vet jag nu. När jag var liten tänkte jag lite annorlunda. Jag ville jag bli känd synthare, som Depeche Mode ungefär, men jag trodde väldigt länge att det inte var lönt att försöka för att alla melodier redan var uppfunna. Jag vet bättre nu.
För så länge som någon väljer att göra en vacker möbel, en snygg inredning, en läcker vas eller en vas som inte läcker så har jag något att skriva om. Urvalsprocessen däremot, den är svårare, t o m stressande. Vad ska jag egentligen skriva om? Det snickras, stylas och drejas ju stup i kvarten. Förstår inte hur mycket ork folk har.
Till exempel. Idag hade jag tänkt att skriva om en soffa. Nu måste jag skriva om en annan soffa. Mycket stressande.
 
Nej, jag tappar aldrig motivationen. Tålamodet och förståndet letar jag däremot efter ganska ofta.
 
Jag hinner inte med allt. Jag hoppar bara över vissa andra saker. T ex reklamfinansierad tv och allt som är finstilt i godkännandevillkoren från iTunes.
 
Nåväl här har ni den. Veckans vackraste soffa. Toward.
Eller vacker, jag vet faktiskt inte. Kanske mer cool än vacker. Det är i alla fall så iögonfallande att jag inte kan låta bli att visa upp den för er.
Eller jo faktiskt, den är vacker. Det är något med formerna som får mig att kapitulera. Vackert!
 
Bild
 
Anne Boysen har skapat denna snillrika soffa för Erik Jørgensen.
Japp snillrik är ordet. Dels är det den osymmetriska formen som tilltalar mig men också de flyttbara armstöden. Snillrikt.
 
Bild 
 
 Jo, jag håller med er. Visst hade det varit snyggare med koppar på benen istället för mässing.
 
Bild
 
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.