MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Inspiration

3 kommentarer

Så loggar man in på bloggen och ser att det är besöksrekord. Och jag har inte skrivit något nytt.
Bara gammal skåpmat. Knepigt. Svårtolkat. Drar jag mer folk om jag inte skriver? Jag kanske ska sluta skriva helt och hållet,  låta annonsörerna jaga mig med sedelbuntar tjocka som tegelstenar?
 
Eller.
 
Så chansar jag och skriver några rader. Några rader om inspiration. Det passar nämligen bra en dag som denna.
Jag har fått en hyfsad dos inspiration från en mängd olika håll. Jag är som en svamp, suger i mig allt och lyssnar på minsta lilla nyans och viskning med mina jättestora öron. Så pass att jag nästan måste återanvända stjärngossestruten för att verkligen ge en bild till talesättet ”nyfiken i en strut”…
 
Nu var det nog tur att jag inte gick så långt. Hade troligvis inte fått riktigt samma bemötande då.
Dagen började nämligen med ett frukostmöte med en av de byggfirmor jag bollar offerter med inför kommande tillbyggnad av huset.
Påläst, kunnig och ytterst noggrann presenterade han sina förslag. Inspirerande!
Bild
 
Därefter hastade jag, vabbande fru och småkrassligt barn in till Göteborg för en lunch med Hildur BladBeijing 8.
Att lyssna på Hildur och höra hennes kreativa tillvägagångssätt får mig inte bara att bli inspirerad utan även att bli smått starstruck. Kanske hade varit bra med struten i alla fall. Den hade passat bra till min hakan-till-marken-av-beundran-min. Att försöka äta med pinnar när hon berättade om inredning via Skype och schumlichummsjumfoto* var bara att glömma. Jag fick använda gaffel. Och när ingen såg, fingrarna.
 
Därefter var det dags att återvända hem för en fantastisk fika med Louise. Louise vem? Style By Louise – Louise så klart!
Det här mina vänner ska ni kolla upp! Louise tillhör det unga begåvade gardet som har stenkoll på vår samtid och dess trender. Att det dessutom i en banner högst upp på hennes sida finns en vacker värmeljushållare gör ju inte saken sämre.
Bild
 
Kvällen avslutas med att jag och dagens sidekick med tillhörande storasyskon kollar julkalendern, bråkar om vem som har öppnat lucka 22 redan nu,  samt diskuterar tandborstandets varande eller icke varande. Inspirerande!
Bild
Dagens sidekick
 
Allt ovanstående gör att man får obotligt mycket överskottsenergi och känner att det finns massvis med kraft att ge inför kommande projekt. Bring it on!
 
/m
 
*Hörde inte vad hon sa, men in vanlig ordning låtsade jag veta exakt veta vad det var för något. Tänkte jag kunde googla det när jag kom hem. Men ”din sökning på schumlichummsjumfoto matchade inget dokument”. Attans.
 
 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

3 tankar om “Inspiration

  1. Hallå där! Fantastiskt trevligt att träffa dig idag! Äntligen får man väl lov att säga. 🙂 Sicken tur att jag är en trogen läsare av din blogg, nu kan jag ju hjälpa till att förtydliga det där jag försökte få fram medan jag jagade glasnudlar och dumplings runt i kartongen. schumlichummsjumfoto* = spherefoto. Så… nu kan du nog googla dig vidare om lusten faller på.

    Gilla

  2. Tack för fikan och tack för att vi fick komma och umgås med dig och dina fina barn!
    Måste berömma dig för din blogg också!! Så inspirerande!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.