MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

What does the Pepparkaksren say?

4 kommentarer

Det blir inte alltid riktig som man tänkt sig. Idag är en sån dag. Tänkte jobba och därefter blogga om något till min designrimstuga. Det blev inte så. Det blev VAB, Barbiefilmer och pyssel. Inte alls dumt faktiskt. Jag gillar Barbie.
 
Ser ni vad som fattas på bilden?
Bild
 
Japp, helt rätt. Alla röda nonstop är borta. Jag sorterade ut dem i jakten på ett lagom pyssel passandes en skruttig 3-åring. Pepparkaksrenar.
 
Bild
 
Jag är ganska nöjd med resultatet och det var ett skönt avbrott i pågående Barbiefilmsmaraton.
 
Bild
 
Ps. Glöm inte att idag är sista dagen för julkorten Ds.
 
/m
 
 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

4 tankar om “What does the Pepparkaksren say?

 1. Jag loggade in på bloggen nyss och skrattade tills jag fick magknip av din kommentar om cirkusdvärgarna. Ha ha haa… Du är för jäkla rolig. Tack för ett mkt oväntat och uppiggande garv (under en annars väldigt dyster kväll!).

  Gilla

  • Frida!
   Dina små rader är som balsam f..
   Balsam? Vad är det. Med tanke på min frisyr de senaste åren borde jag inte ens kunna stava till det ordet.
   Däremot.
   Dina rader är som en Chateau Margaux -82 för själen.
   Tack!

   Gilla

 2. Men oj så rolig ren!! Den måste jag nog ge mig på att testa! tack för inspirationen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.