MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

Lämna en kommentar

Soft Söndag
 
Nu har jag gått igenom alla låtlistor från Musikhjälpen och jag kan inte se att någon fick min låt spelad. Kanske önskade någon den, men jag har inte fått några indikationer på det.
Hur kunde ni inte veta att jag tänkte på Lasse Krantz mästerverk Lite vin och en grogg på gin? Detta epos, denna kompositionsmässiga fulländning. Well well, era önskningar gjorde hur som helst nytta . Tack!
 
(Ovanstående rad är en Spotify-länk, jag är själv lite osäker på om det verkligen funkar då jag och WordPress fortfarande har delade meningar om hur man just delar saker och ting. Funkar den inte? Gå in på Spotify och leta upp den. En klassisk smilbandshöjare!)
 
En soft söndag som detta är innebär ju att vi ska titta på vackra saker tillsammans. Idag tittar vi på Tokyobaserade instagramlegenden Shota Tsukamoto´s mycket underhållande och vackra bilder. De flesta av er känner kanske mer igen honom som @darcytheflyinghedgehog och som de flesta också vet är Darcy en igelkott, döpt efter basisten i The Smashing Pumpkins.
 
Bild
 
 Klassisk 3:e adventbild eller hur?
Bild
 
Bild
 
Imorgon blir det förutom VAB även ett nytt rim.
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.