MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Musikhjälpen

1 kommentar

 
Det har inte undgått någon. Musikhjälpen pågår. Jag lyssnade igår. De sa att alla kunde hjälpa till. Man kunde bidra med något man var bra på.
För mig som trebarnspappa och lycklig förmånstagare av den svenska mödra- och barnavården så är det ett självklart och naturligt val att hjälpa till. Frågan är bara vad jag är bra på.
Jag funderade ett tag och sedan kom jag på det. Glögg. Min glögg är bra. Dessutom är den alldeles för mycket. I betydelsen för många. Jag ger bort en flaska till min egen lilla tävling.
 
Så här går det till:
Du ska skicka ett sms till 72999
Skriv 50, 100 eller 200 därefter ett mellanslag och låt/artist.
Den av er som önskar just den låten som jag tänker på vinner en fantastisk  glögg!
Nej, ni får inga ledtrådar, det är bara att sätta igång med att sms´a musikhjälpen.
Bild
Medans ni gissar vilt och spenderar åtskilliga summor på att fundera ut vilken låt jag tänker på så kan ni tänka på de svenska barn, bosatta bara några kilometer ifrån glasburen, som p g a socialens utbetalningsdagar inte får fira någon jul i år och hur det känns för dem att träffa sina klasskamrater när skolan startar och berätta vad de inte fick i julklapp. Eller vad de inte fick äta.
 
Jag älskar musikhjälpen, men glöm för FAN inte bort att tänka på mannen som satt utanför Coop under stormen Sven utan mat, kläder eller tak för huvudet. 
Tänk. 
Gör det längre och oftare än en vecka om året.
 
Bild
Det finns mängder med bra projekt du kan engagera dig i de andra 51 veckorna. Jag rekommenderar Matkassen eller ett helt enkelt ”Hej, hur mår du? Kan jag göra något för dig?”
 
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Musikhjälpen

  1. Hej Martin!

    Tack för länken till oss på Matkassen! 🙂 Jag vill även tacka för dina fina ord på vår blogg! 🙂 // Tobbe, Admin på Matkassen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.