MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Rimstugan

4 kommentarer

Min mamma säger ofta bra saker. En sak som hon säger ofta och bra är Somliga straffar Gud genast.
Jag har väl hmmm:at och tänkt att den där Gud är en kvick rackare men att jag är lite snabbare.
Nu 39 år senare förstår jag vad hon menar. Jag stavar fel. Inte en gång eller två gånger utan 3 gånger på raken, på samma namn i samma bloggpost. Nu dundrar Gud, eller Sven som Aftonbladet kallar honom, in och välter allt jag äger och har. Ja, ja ja. Jag fattar. Sven, du kan lugna dig nu. Jag ska bättra mig!
 
Dagens julklapp, som ni köper på Artilleriets webshop, är en fantastisk liten lampa.
Visst, ni får betala en slant men rimmet, det får ni helt gratis.
Image
 
 
Från Magasinsgatan 19
kommer skenet som är spot on
ljuset fångat i en bur
gör att tentapluggandet går i dur
 
Om ni nu inte ger Cage Lamp till en student kan ni byta ut tentapluggandet mot i stort sett valfri aktivitet beroende på mottagare. T ex om ni ger den till Hildur eller Frida får ni skriva inredningsbloggandet. Ger ni den till en kreativ svägerska får ni skriva pysselfixandet. Ni fattar?
 
Det fina med lampan är att den faktiskt funkar på riktigt. Den fyller sin funktion och den ser bra ut. Även i vårat hem.
Image
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

4 tankar om “Rimstugan

  1. Hej där! Hoppas Hanna skickade med min hälsning hem till dig! 🙂 Det är alltid lika roligt att kika in här hos dig och läsa dina tankar, som verkligen tillför något nytt till ”bloggvärlden”. Tack för det!

    Gilla

  2. Haha, det rimmet gillade jag starkt! Jag sitter just och klurar på ett rim till julswapen:) Handen från Hay finns även den i vårt hem, kul att läsa hur du rimmade till den, du är ju ett proffs ju! Din blogg kommer jag att besöka igen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.