MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Rimstuga?

Lämna en kommentar

Jag smider planer för bloggen. Rimsmedsplaner. Den stora planen är att när jag är känd ska jag ha en livechat där jag ger er bra julklappsrim på löpande band. Jag kommer att ha alla pushfunktioner inkopplade och jag kommer vara uppkopplad dygnet runt för att kunna serva er med de bästa julklappsrimmen runt julgranen. Släkten kommer avundsjukt att förundras ”era” fyndiga poem….

Den helt rimliga planen, den som innefattar min förhållandesvis okända statuts i bloggosfären ger mig lite andra, inte helt dåliga förutsättningar. T ex Jag väljer vilka saker det ska rimmas på och jag väljer när jag lägger ut dem här. Ganska bra plan faktiskt. Det fina är ju att ni får några extra sistaminuten-julklappstips. Så får det bli.

I väntan på första rimmet och tillhörande sak får ni hålla tillgodo med en väldigt trevlig film. Jo, jag vet att en del av er redan har delat den på diverse sociala medier, men jag såg den faktiskt för jättelängesen. Har bara glömt att visa er. Bättring utlovas.

Nu får gärna mina musikvänner rätta mig men visst är det Jesus, bleibet meine Freude av J.S.Bach?

Mina tyskavänner får också rätta mig. Får bara massa röda streck hur jag än stavar.

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.