MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

En ljusstake

1 kommentar

Det passar mig som hand i handske att starta nya projekt. Vet inte varför jag gillar uppstartsfasen så mycket. Kanske är det utmaningen, kanske är det nyfikenheten, kanske är det spänningen över att se slutresultatet. Nja, det sista kan jag stryka. Jag färdigställer väldigt sällan något av mina påbörjade projekt. Så nu tänkte jag starta ett nytt.
 
Jag har ju sprayat ner det mesta i hemmet med kopparsprayfärg. Det har blivit väldigt fint, även om jag känner mig lite som han i Goldfinger. Har insett att jag är beroende och försöker nu trappa ner. Köpte mitt sista kopparspray igår. Jag lovar. Jag skulle nog behöva gå på ett möte med större delen av mitt instagramflöde. Ett Anonyma Kopparspray-möte. Knackar på dörren, sätter mig i ringen, harklar mig.
 
Hej Jag heter Martin, jag är kopparsprayist”….
 
Mitt nya projekt kan inte räknas som återfall, mer som rehab. Koppar är fortfarande inblandat, men nu i sin rena form, inte målad. Alltså inget återfall, eller hur?
Image
Helt vanlig rundstav från Beijer med 21 mm diameter som jag kapade ganska slarvigt med hopp om att få alla lika långa. Det gick sådär. Nästa gång ska jag vara lite mer exakt.
 
Image
Så här fina rör hittade jag på Aderbys Rör. Kan varmt rekommendera ett besök. Kunnig, inspirerande och intresserad personal guidade mig genom en djungel av vinklar och dimensioner.
 
Image
Tada! Så blev jag faktiskt klar med projektet. Oväntat och otippat men ganska fint. Stort tack till Sofie Källström vars idé jag helt ogenerat snodde.

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “En ljusstake

  1. Min bildlärare sa alltid… ”det är processen som räknas, inte produkten”… vilket verkar stämma på dig! Men produkten blev ju riktigt bra så det var ju tur du slutförde ditt projekt! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.