MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Tumblr

2 kommentarer

Efter en trevlig middag med Hedvig och Lotta med mycket intressant prat om bloggande kunde jag inte längre hålla mina fingrar från tangentbordet. Har såklart inget genomtänkt eller vettigt att vare sig visa eller berätta så ni får leva med att det kanske inte är så  jättesnyggt och nydanande ikväll, men ack så roligt.
 
Veckans i särklass, ja troligtvis månadens i särklass roligaste Tumblr hittar ni här:
 
 
Bild
Trevlig helg!
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Tumblr

  1. Ja visst är det en kul idé! Vi ska flytta till hus nästa år så jag funderar på att göra en liknande vägg med olika sorters väskor men kanske i en enhetlig färg. Får se vad det blir av det 🙂 Kul länk btw!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.