MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

6 kommentarer

Hej kära blogg,
 
Hej och förlåt.
Jag har försakat dig å det grövsta den senaste tiden. Du är dock i gott sällskap. Jag har också försummat andra viktiga projekt den gångna veckan. Jag har inte hunnit prova all mina nya fina tejp jag fick förra helgen. Jag har inte hunnit gjuta fler små betonghus. Jag har inte hunnit tälja en millimiter på mina smörknivar. Jag har inte ens hunnit titta på min glögg som står gömd under bordet i arbetsrummet. Hade det varit en kvällstidning så hade det varit rubriker i fet stil med hotbrevsknappen nedtryckt: SKANDAL.
 
Vad har jag då pysslat med? Svårt att ge ett enkelt och tydligt svar på den frågan, men om man blandar Sean Banan med lite riktigt jobb, några delar kraftigt tidsslukande möten med presumtiva byggare samt koppar, då är vi ganska nära sanningen. Ja, jag vet. Det låter som undanflykter och billiga ursäkter, men det är sant.
 
Med koppar, menar jag Cu och inte koppar med t ex  kaffe i. Jag gillar båda. Men den ena trendar just nu mer än den andra så jag har i veckan målat diverse beslag, hängare, handtag och skruvar i just koppar. Det blev fint. Och trendigt.
Bild
 
Bild
Bild
Bild
Så här blev slutresultatet, fint med koppar på Falsterbo 1401 från Boråstapeter. Och trendigt.
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

6 tankar om “Soft Söndag

  1. Verkligen fint! Kul att ha hittat din blogg (via Hannas kommentar på instagram). Jag letar febrilt efter kopparspray – sen ska jag också spraya mig fram 😉

    Gilla

  2. Det blev ju supersnyggt!

    Gilla

  3. Ping: Kopparn är död. Länge leve kopparn! | MARTINREDA

  4. Ping: Tennt vare här! | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.