MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

2 kommentarer

Nja, just denna söndagen visade sig vara snäppet hårdare än soft. Efter att vi firade både Fars dag samt min 39.5årsdag ganska ordentligt igår var det dags för jobbet idag. Det kan vara jobbigt när två så pass stora högtider sammanfaller.
 
Nåväl, nu har jag precis landat i soffan, spillt ut julmust på gardiner och matta samt konstaterat att diskberget får stå tills imorgon. Ganska soft ändå.
 
Det är förvånansvärt få som väljer att uppvakta nära och kära som fyller 39.5, men de som gör det, gör det väldigt bra. Jag fick fem helt fantastiska tejprullar av Lina & Peter. Vulktejp, powertejp, gaffatejp, halkskyddstejp samt en supertejp. Den sistnämnda ser jag lite som De Oändliga Möjligheternas Tejp. Frågan är bara med vad och när jag ska testa dess magiska krafter?
 
Mina barn som tydligen varit på Kvart uppvaktade mig med den här helt ljuvliga saken.
Bild
 
 
En iPhone-hylla från Areaware. Du måste kolla in sidan, det finns så otroligt mycket fina saker där!
 
Bild
Visst blev det fint på mitt sängbord?
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Soft Söndag

  1. Snygg! Den där sidan ska spanas in. Fast jag gillar egentligen inte att sova med telefon på sängbordet … men urfin!

    Gilla

  2. Ping: Rimstugan | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.