MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft söndag

Lämna en kommentar

Nu vet jag inte så mycket om söndagarna i Danmark, men en vild gissning är att de är riktigt softa och väldigt trivsamma. Danskarna i sig är väldigt softa och riktigt trivsamma. Då bör ju deras söndagar också vara det.
 
Vi har så mycket att lära av våra grannar i väster. Det är så mycket saker som de är ljusår före oss med och då menar jag inte att man kan köpa Fernet på på 7-11, eller att korven är röd utan att saker får lov att ta plats rent visuellt. Det känns avslappnat, oblygt och öppet. Visst, långt ifrån allt är snyggt men det genererar ett rum, oändligt större och vidare än det vi är vana att se.
På endast en brolängds avstånd. Imponerande!
 
På Den Blå Planet finns följande fantastiska stol
Bild
 
På det helt vanliga standardhotellet Scandic står de här magnifika fåtöljerna.
Bild
 
Så enkelt, så vackert!
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.