MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Julklappstips

1 kommentar

Här kommer mina 3 sista julklappstips. I alla fall på ett tag. Imorgon tänkte jag skriva om ved. Ved är trevligt och dessutom, hör och häpna, en trend. Sen får vi se vad det blir. Kanske mer julklappstips. Eller ved.
 
Tejp
Alla män vill ha tejp. Riktig tejp. Det är bara att köpa. Massvis.
Bild
Och ja, det är den rosa tejpen från Stokvis han önskar sig. Jag vet det.
Om Du inte vet, så klickar du här. Det är fortfarande oktober!
 
Konst
Ja, det finns ju en uppsjö av god konst man kan ha på väggarna. Jag har många personliga favoriter. En av dem jag jämt och ständigt återvänder till, tittar extra länge och mycket på är Lotta Olssons Multiträd.
Bild
Köpte en tavla av henne på HDKs julmarknad för ett par år sedan. Jag ser på den varje dag och njuter lika mycket varje gång.
 
Bestick
Jag behöver inte säga så mycket här. Bilderna talar för sig själva. Bestickens Rolls Royce helt enkelt. Från mina favoriter
Bild/m
Bild
/m
 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Julklappstips

  1. Ping: Årets julklapp | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.