MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

Lämna en kommentar

Visst, den mest akuta säsongen för solglasögon får nog anses vara över, men det är inte fel med ett par trevliga solbrillor när höstsolen överraskar mellan regnskurarna. Här kommer en trevlig video från Never Hide som visar ett par klassiska Ray Bans i en smått fantastisk video.

Jag kan bli lite trött på internet ibland. När jag läser kommentarsfälten på alla sidor där filmen ligger blir jag lite extra trött. Varför kan man inte bara njuta av hantverket bakom filmen? Förundras över tekniken? Varför måste man klanka ner, klaga och vara småsnål?

Jag tycker detta är genialiskt!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.