MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Höstmandala

2 kommentarer

Jaha.

Här tror man att man är snabb, inne, påläst och kanske till och med lite cool. Efter 30 sekunders googlande tror jag inte det längre. Jag är sedvanligt steget efter. Det finns fördelar med att vara steget efter. En är att jag slipper vara först ut med att spana om trenden. En annan är att jag kan luta mig lugnt tillbaka och bara bekräfta den. Men sen, när jag blir stor och känd bloggare, då ska jag spana och vara först på bollen!

 

Trenden jag härmed bekräftar är:

Höstmandala

-Höstvadförnåt? säger ni.

-Höstmandala, säger jag.

Mandala är en slags mönster med buddistiska/hinduiska rötter. Sen sätter man höst, helst svensk höst, i form av vissna löv, lite fina bär och några trivsamma grenar i fokus på sin mandala och vips har man en höstmandala.

Att göra en höstmandala låter kanske enkelt, i synnerhet om man tar mina ovanstående rader på orden, men icke! Dum som jag är tänkte jag i vanlig ordning ”hur svårt kan det vara?” och gjorde en egen.Bild

Som ni ser visade det sig att det var i stort sett omöjligt. Med ett tålamod som en 2-åring vid godisväggen på stormarknaden och med händer smidiga som alla mammutars urfader visade sig projektet 1h 30 min senare vara dömt att misslyckas.

För er som vill veta mer om höstmandala och som en hyllning till de som är före mig på bollen så rekommenderar jag varmt att läsa Anna Grundbergs blogg om just detta.

Om inte det räcker kan man via Instagram och hashtaggen #höstmandala se 730 fantastiska bilder plus min.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Höstmandala

  1. Ping: Hashtag kreativitet | MARTINREDA

  2. Ping: Aliki Kirmitsi | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.