MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Annorlunda skyltar

Lämna en kommentar

Jag har skrivit om fina skyltar innan. Nu är det dags igen. Fast nu ännu roligare. Inte sättet jag skriver på utan designen på skyltarna. 

Denna gången är det kanske inte regelrätta skyltar jag tänkte visa. Det är logotyper. Jag hittade, mest av en slump, (nej du får inte fråga vad jag googlade på) en helt ljuvlig hemsida tillhörandes en mycket begåvad kanadensiska.

Dorota Pankowska. Lägg det namnet på minnet. Det är kanske inte här ni hörde det först, men det är jag som talar om för er att ni inte ska missa henne.  Det hela går ut på att varumärkets logotype återges i materialet det innehåller. Fantastiskt kul, lite äckligt, men mest kul. Håll tillgodo!

Bild

Bild

Bild

/m

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.