MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Korkat och coolt

Lämna en kommentar

Egentligen borde man skriva om och visa bilder på lite vanliga möbler. Det ska jag göra.
En annan gång.
Nu har jag snubblat på 3 fantastiska stolar som jag bara känner att jag måste få visa er.
Stolliga stolar i stilar ni inte trodde fanns helt enkelt.
 
Först ut är den spanske designern Carlos Ortega och hans helt fantastiska stol i kork.
Bild
Bild
Carlos har gjort en hel del annat fint, kolla in hans sida Carlosortegadesign.
 
Nästa stol är som (g)jord för att älska, i synnerhet om man som jag är lite av en trädgårdsnörd. Får du inte nog av spaden i trädgården så kan du njuta av den vid köksbordet också. Perfekt!
I give to you The Batsenkruk (kanske det roligaste namnet på en stol någonsin) av Studio Nic Roex.
Bild
Köper gör du på Archello.
 
Dagens tredje och sista stol är Dome, designad av Toer. Hittade den på Yanko Design som har en slogan vi ska återkomma till i kommande kategorin Design vs Funktion. Deras slogan lyder Form Beyond Function.  Jag tror jag är något på spåret här. 
Bild
 
Bild
Bild
 
Sitt fint!
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.