MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Sju dagar – redan beroende

Lämna en kommentar

Vet inte riktigt hur jag ska tacka, så för att inte tappa bort det jag verkligen menar i följande text skriver jag det stort och bestämt redan nu:
 
TACK!
 
Jag har bloggat i sju dagar. Oändligt många fler människor än vad jag någonsin hade drömt om, har varit inne och läst det jag skrivit. Det som faktiskt är ännu finare är de fantastiska trevliga tillrop och uppmuntrande ord jag fått på vägen. Ni vet vilka ni är och jag hoppas ni vet att jag är tacksam!
Jag är troligtvis en av norra Europas största bekräftelseknarkare. Feedbacken jag fått på min blogg har gjort mig beroende. Jag är fast i bloggträsket.
 
Jag trivs här.
 
Nu är det såklart inte bara ert fel att jag hamnat där jag är.
Som vanligt ligger det ett par driftiga, vansinnigt kompetenta och smarta kvinnor bakom. Nej, jag har inte tagit hjälp med skriverier eller bilder. – ”Ära vare Gud i höjden, detta har JAG gjort i slöjden” – Jag menar rent inspirationsmässigt och kunskapsmässigt.
 
Om du inte redan följer följande Fabulous Four så bör du tänka över din livssituation,
 
 
 
 
 
Förebilder, fantastiska och fenomenala. Följ!
 
När jag blir stor då ska jag bli som dem!
 
Imorgon bitti så ska jag visa er lite fina stolar. Stolar i stilar ni inte trodde fanns.
 
Tack
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.