MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Shut up and take my money!

Lämna en kommentar

Funderar en hel del på att skapa kategorier här på bloggen. Att ha lite återkommande teman. Har sett det på en mängd andra bloggar och jag känner mig hyfsat ogenerad inför tanken att sno den idén. Kan väl knappast finnas ensamrätt eller upphovsrätt på att skapa kategorier?
 
En ständigt återkommande rubrik jag tänkte använda mig av är S.U.A.T.M.M.
Eller om man nu inte vill förkorta den, Shut Up And Take My Money.
En rubrik jag vill använda då jag hittar saker som är så oändligt vackra och fina att jag kapitulerar totalt för den rådande ekonomin och bara låter mig omfamnas av ett galet habegär.
 
Det tokiga med S.U.A.T.M.M.-sakerna är att de väldigt sällan går hand i hand med an annan kommande rubrik:
Design vs Funktion.
Vackra saker, har det visat sig, har det lite si och sådär med funktionaliteten. (Se mitt tidigare inlägg om Washitejp)
 
Men….
Är en sak vacker så ska den visas! Håll i er, här kommer ett av höstens finaste soffbord!
Bild
Bild
Bild
Jag älskar det rena träet, det levande materialet, hur det känns att ta på, hur det luktar och hur det ser ut.
Fler bilder, mer information och en fantastisk gif på hur bordet faktiskt rör sig hittar ni på Freshome.
 
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.