MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Jeanskille

Lämna en kommentar

Om man hade skrivit en kontaktannons, nu är jag inte intresserad av att skriva en, jag behöver inte och jag vill inte. Men om. Då hade jag INTE skrivit ”Jag är en 39-årig jeanskille”. Jag älskar jeans, men jag är ingen jeanskille. Vad är en jeanskille? Varför skulle man vilja vara en jeanskille när det finns arbetsbyxor, med knäskydd och åtskilliga fickor att lägga bra saker i?
 Image
 Samlade innehållet i mina två yttre fickor på mina Fristads en helt vanlig tisdagsmorgon.
 
Ni kanske bör veta att jag använder varken det trasiga dinosauriesuddgummit eller stormtroopern, inte heller flintastenarna eller knallskotten i mitt jobb. 
 
Enda anledningen till att man skulle kunna använda ordet jeans tillsammans med ordet kille är om man är innehavare av en sån här soffa. Då är ordet jeanskille befogat. Man kan vara jeanstjej också. Men då gäller samma betingelse. Du måste ha en sån här soffa.
Image
 
Hittade bilden i en intressant artikel på Chicago Tribune, läs gärna hela!
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.