MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

Lämna en kommentar

Känns som en riktigt bra rubrik på en bra söndag.
En riktigt bra söndag faktiskt. I korta drag: Jag lyckades sälja 2 skötbord på blocket, jobbade ett par trivsamma timmar och lyckades sedan med att ha hela familjen förhållandevis stillasittande i stort sett hela söndagsmiddagen. En soft söndag helt enkelt.
 
Jag har inte hunnit strukturera upp bloggen ännu.
Halvsanning.
Hunnit hade jag nog gjort om jag inte lagt tiden på något annat, men det jag menar är att jag har inte bestämt mig för upplägg och utformning osv. Ett ganska bra tema, återkommande sådant, varje söndag, skulle kanske vara Soft Söndag.
 
På mina softa söndagar ska vi tillsammans bara titta på lättillgängliga vackra saker. Som detta:
Image
Image
 
 Efter lite djupt grävande i förrådet på jobbet hittade jag Bockens Extra Prima Vaxade Maskintråd. Fint eller hur?
 
I övrigt har det blivit ganska många koppar kaffe idag. Kanske för många.
Kanske så många att jag eventuellt, kanske, möjligen ska börja tänka på att dricka te någon gång emellanåt. Kanske.
Men, det är i såna fall totalt avhängigt på om jag kan få det serverat såhär:
ImageImage
 
Annars blir det inget.
Tänker du bjuda mig på te så hittar du Mana Tea Infuser här på Amazon.com bara så du vet.
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.