MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Fem fina skyltar

Lämna en kommentar

Jag botaniserade ibland nyheterna i EM´s prydnadsartiklar. Mycket fint, mycket roligt. Bäst av allt är de nya tavlorna som kommit. En ganska ruff stil med kraftig patina, underfundiga texter tryckta på rustika material. Ganska skönt om vi är på väg bort från de nu så uttjatade och sockersöta Carpe Diem-, Sov Gott-, Välkommen Hem-skyltarna. Hoppas innerligt att det är så! Allting behöver inte vara så lulligt och gulligt. Jag hälsar ironin, sarkasmen och humorn välkommen in att pryda mina väggar.
 Bild
 
 Bild
Bild
 
Tavlorna med adresserna får mig att tänka på Balzac Projects och deras fantastiska t-shirts. Äger du inte en sådan är det återigen dags att skriva en liten vänlig notis till tomten.
 
Bild
 
Jag avslutar med min personliga favorit:
Bild
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.