MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Vintage Gym

Lämna en kommentar

Jag har fortfarande inte berättat för min fru om mina storslagna planer på att gräva en källare i huset. Tror det är bäst så. Det får ske lite i smyg. På överraskningsbasis. Kan ju bli ett ganska svårt projekt att smyga med, men med rätt hantverkare borde det gå.
Med er kära läsare är det en helt annan femma. Er kan jag berätta allt för, vara helt ärlig och öppen med mina storslagna/nedgrävda planer. Som jag nämnde i ett tidigare avsnitt så ska ju Tribeca pryda källaren. Då tror kanske många av er att jag är en slö, slapp, likgiltig livsnjutare. Det stämmer.
 
Men, jag är också hyfsat, i alla fall periodvis, intresserad av träning, Vad skulle väl så passa bättre än att inreda halva källaren till ett gym? Ett vintagegym.
 
Det mesta borde gå att lösa genom att lägga lite tid på research. Finns det några gamla skolor i närheten med ålderdomlig utrustning de vill bli av med? Någon färdiginsvettad medicinboll borde inte vara svårt att få tag på.
Eller någon materialförvaltare till den lokala idrottsklubben? Hen kanske har ett par romerska ringar och en ribbstol liggandes?
 
Om nu inte det skulle gå så  är det en väldans tur att internet och USA finns, för där hittar man allt.
T ex på www.modern50.com hittar man de här gobitarna:
 
Image
 
Dollarkursen är ju förhållandevis bra just nu, så för endast 7975 SEK blir allt det här mitt. Vilket fynd!
 
Sen ska man inte glömma bort att Artwood har ett par riktigt fina detaljer till ett vintagegym i sin katalog. Då slipper man både tull och frakt.
Image
 
Image
 
Inte ett ord till någon om detta, absolut inte till min fru.
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.